第一次

第一次見你的朋友…
第一次俾咁多人叫阿嫂 (Janice我明啦…原來真係好難頂… -__-” 唔該…我叫Sara 呀)
第一次同一大班人食飯… 我會負責點菜… (我通常淨係負責約人同食飯)…
第一次佳節countdown 時,與你一起在街上~ (通常我都會係屋企唔出去,再唔係… 趕緊paper…)

最搞笑是… 十一時五十七分從小輪步出(其實也不是刻意的)… 當所有人高聲歡呼countdown 時… 我們卻在店內買檸檬雪芭!!! 哈哈! 與我們一起過十二點是那個好人店員!

喜歡你的朋友Connie, Edward 同Dolly~ 其他的… um… 該不會太熟啦~~
期待認識Larriane~~ 希望Connie 同Dolly 真的喜歡那些禮物.

***
邊有情侶係平安夜用兩個鐘討論人是否干擾了世界的平衡,這是Error 還是發展的必然? 「物極必反」的應用… 「私」「公」的討論… 哈! 1月31日再黎!!

One thought on “第一次

Comments are closed.