開心的一晚

本來以為今晚會好頹,點知都係Viva 左成晚~~~

晏晝心情其實ok down,加上收到魚鱗SMS 話唔黎之後… DOWN 到落谷底咁滯…

再加埋尋日既「勞累」… 我同Katherine, 丞, Jacky 初時都ok 死狗… 大家都勁支力咁… 之後見到Janice 同Raymond 情況都不比我地好… 或者大家真係老左… 經過昨天的一番折騰後,竟然支力咁既樣… 差d 頹到入左花園餐廳就算… 再次證明美食係能量的來源,一路食大家既心情就愈黎愈高漲~~ 最後… 連埋Crystal、Cookie同阿苗仲係咖喱王度瘋狂影相!!!!! 係真係瘋狂咁影! (其他食客都為之側目…)

之後仲去左上樓Cafe 飲野~~ 我就繼續係咁笑… 都唔知有冇停過… 多得阿丞呢個”拽”學生… 成晚語出驚人~ Raymond 好型地兇阿苗~~ 仲有我地「社會交際系」既一眾First Hon、導師、Master、四年生、Dean List 等等 (哈哈~ 以上我全部冇份) 既落力助慶!! 今晚又係好high 咁過~~~~~

人大左… high 既日子特別令人珍惜!