Se Dubai

Tänk på att det tar tid att ta sig runt i Dubai eftersom trafik kan vara mycket långsam. Så med bara en dag i staden är toppen att bo på den samma sidan av Dubai Creek som flygplatsen i stadsdelen Deira, det finns många prisvärda hotell. Mellanösterns nya pärla.

Arabian Courtyard Hotel Spa är ett annat bra tips. Säkert på “fel” sida av Dubai Creek, enligt de ovan nämnda tips, men ändå. 4 stjärnor och är värt sitt pris.

I Dubai handlar mycket om shopping på stora gallerior. Här finns Dubai Mall som är världens största galleria. Missa inte deras stora akvarium.

Dubai Mall ligger världens högsta skyskrapa, Burj Khalifa, som kommer att invigas den 4 januari, är meningen. Är du i närheten, ta dig upp på dess utsiktsplattform för en otrolig syn. Du kan köpa biljetter till det på Dubai Mall.

Får du tid över så känn dig fri att strosa runt i grannskapet av Karama, den enda platsen i Dubai där Rolexklockor som säljs är kopior. Kläder och annat finns det också gott om. Bada kan du också göra. Många offentliga stränder med vacker sand finns. Du kommer att medges för en liten avgift. Låt inte detta avskräcka dig.

Dubai har även mycket mer som ett gäng festivaler, sportevenemang, nattklubbar med mera.

Dubai är där det händer!