Oljepengar i Dubai

En väldigt intressant Youtube-video om emeratet.

Se Dubai

Tänk på att det tar tid att ta sig runt i Dubai eftersom trafik kan vara mycket långsam. Så med bara en dag i staden är toppen att bo på den samma sidan av Dubai Creek som flygplatsen i stadsdelen Deira, det finns många prisvärda hotell. Mellanösterns nya pärla.

Arabian Courtyard Hotel Spa är ett annat bra tips. Säkert på “fel” sida av Dubai Creek, enligt de ovan nämnda tips, men ändå. 4 stjärnor och är värt sitt pris.

I Dubai handlar mycket om shopping på stora gallerior. Här finns Dubai Mall som är världens största galleria. Missa inte deras stora akvarium.

Dubai Mall ligger världens högsta skyskrapa, Burj Khalifa, som kommer att invigas den 4 januari, är meningen. Är du i närheten, ta dig upp på dess utsiktsplattform för en otrolig syn. Du kan köpa biljetter till det på Dubai Mall.

Får du tid över så känn dig fri att strosa runt i grannskapet av Karama, den enda platsen i Dubai där Rolexklockor som säljs är kopior. Kläder och annat finns det också gott om. Bada kan du också göra. Många offentliga stränder med vacker sand finns. Du kommer att medges för en liten avgift. Låt inte detta avskräcka dig.

Dubai har även mycket mer som ett gäng festivaler, sportevenemang, nattklubbar med mera.

Dubai är där det händer!

Boka billiga flighter till Europa

Försåvitt du planerar någon semester i Europa i sommar, ifall du mot prov ämna mot London för OS eller kryssningar i Medelhavet, är det första stället att checka resesajter online. Du kommer att lite en översikt över flertal alternativ och veta jämföra flygbolag, tider, priser och scheman förut att upptäckt ett flyg som passar din budget och schema. Ett annan gagn med bokning online är att massa erbjuder lägsta-tariff garantier, och andra erbjuder gard för prisfall. Försåvitt du hittar synonym tura kungen någon annan sajt för ett lägre pris, eller priset gällande din resväg droppar efter att du bokat, kan du existera säker att skillnaden kommer att krediteras och du inneha fått det bästa erbjudandet du kan få.

Air Transat är ett nej-reguljärt flygbolag som flyger från Kanada mot sextio destinationer runt ifall i världen. De är en semesterleverantör, flyger sin egna flygplansflotta och är ett utav de flygbolag som tar mest ansvar stäv miljön mest i världen. De inneha nämligen erkänts itu internationella organisationer nedanför de senaste åren för avta initiativ pro att fördröja sin miljöpåverkan.

Förut flyg till Europa är Air Transat ett okej alternativ. De är erfarna i att framföra resenärer någon maklig och problemfri upplevelse. Air Transat erbjuder också enkelbiljetter åt Europa, så att du kan vandra och tillöka ditt äventyr så länge din börs eller tidsram tillåter, och när du är redo, abonnera någon hemresa. Detta tar del itu trycket utav när du blott vill promenad och sluta upp bakom din näsa. Förut den frikänna anden är detta ett okej valmöjlighet som du kan tag din tidrymd utan att bli bunden till tidtabeller, och bo på det lilla charmiga värdshuset i Toscana så länge du vill.

Pro sväng och tillbaka flyg erbjuder Air Transat scheman med allting från sju till tjugoåtta dagar. Nedanför olympiska sommarspelen i London, kommer Air Transat att flyga mot London dagligen från Toronto, och pula gånger i veckan från Vancouver. De flyger dessutom mot London från Montreal, Calgary, Halifax, Ottawa och Edmonton. En annan överläge med att flyga med Air Transat mot Europa är att du kan flyga in i en stan, och bege från ett annan. Försåvitt du hyr ett kärra eller kuska med tåg igenom Europa, åstadkommer detta det lätt att undersöka och flyga hur sa du vill i din underlig tid, justera din semester hygglig pro dig. Detta kallas open jaw villig facktermer.

Den rörlighet som erbjuds utav Air Transat att göra semesterplaner utför det åt en favorit förut kanadensiska resenärer. Med mångårig erfarenhet som en ledighet leverantör medför att du inte bara har massor val itu resmål, skada kan lita gällande de partnerskap som Air Transat har bildat med Hotell, biluthyrning och turistbyråer i destinationsländerna. Det är luftig att addera någon automobil i ditt flyg när du bokningen, och vet att det väntar stäv dig när du anländer. När du planerar den stora resan, söka in Air Transat. Försåvitt det är Istanbul eller Aten, Air Transat kan åtnjuta dig dit och retur boning igen på dina kriterium.

Välkommna

Välkommna till min blogg här på DearDiary.net. Här kommer jag skriva om mitt liv med inriktning på träning, hälsa och resande. Detta är de sysselsättningar jag älskar mest i mitt liv.

// Gagah